IMG-20200322-WA0000 website.jpg

Corona virus


De Koevoet en de corona crisis


Geniet samen met dierbaren van een ontspannen en onbezorgd verblij op De Koevoet. Kom tot rust, midden in de natuur. Benieuwd hoe je verblijf eruit ziet en of er zaken zijn waar je rekening mee moet houden?

In verband met het coronavirus geldt op dit moment een speciaal protocol op ons bedrijf. Ons bedrijf volgt de richtlijnen zoals bepaald door het RIVM en de Rijksoverheid. Daarbij treffen wij een aantal extra maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Voor alle gasten geldt: als u koorts hebt of verkouden bent komt u niet naar ons bedrijf. Blijf dan thuis. Dit geldt ook voor uw gezinsleden.

Houd rekening met de volgende algemene maatregelen:

Het is verplicht is om een mondkapje te dragen in alle openbare binnenruimtes.

Houd 1.5 meter afstand van elkaar (niet van toepassing op eigen huishouden).

Daarnaast heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig (vanaf 13 jaar) bij een bezoek aan horecagelegenheden (ook terrassen), bowlingbanen, indoor speelparadijzen  en zwembaden, musea etc.(vanaf 18 jaar).

 

Annuleren


Niemand weet hoelang de maatregelen m.b.t. het coronavirus gaan duren. Wij hopen bovenal dat we er met zijn allen gezond doorheen komen en dat we u in goede gezondheid weer mogen verwelkomen op De Koevoet!

Inmiddels is iedereen bekend met de grilligheid van het coronavirus, en de daarbij behorende maatregelen.
Zolang het voor ons is toegestaan om gasten te ontvangen, hanteren wij de normale annuleringsvoorwaarden.

Indien het door coronamaatregelen níet is toegestaan bij ons in een appartement of op de camping te verblijven, zullen we met de gasten die bij ons geboekt hebben zoeken naar een passende oplossing. Bijvoorbeeld het doorschuiven van de boeking, of het verstrekken van een voucher.

Wij volgen hierbij de adviezen van onze branchevereniging HISWA-RECRON.

 

Lees hier de huurvoorwaarden