Koevoet 233.jpg

Jachthaven


Centraal in de Friese meren


De jachthaven van De Koevoet komt direct uit op het Koevorder meer, of op z'n Fries: De Kûfurd

De goed beschermde jachthaven is toegankelijk voor open zeilboten, kajuitzeiljachten en motorboten. De haven is ongeveer 1,50 diep en biedt plaats aan circa 80 plezierjachten en de huurvloot van open zeilboten. Bij De Koevoet kunt u een ligplaats huren voor zowel de zomer als de winter.
Tevens bestaat de mogelijkheid uw boot 's winters bij ons op de wal te stallen. We beschikken over een trailerhelling en boten tot 1200 kilo kunnen gekraand worden. 

Natuurlijk zijn ook passanten van harte welkom. Uw kinderen of uzelf kunnen ook overnachten in uw tent op het gevarieerde terrein van De Koevoet. En 's avonds heerlijk een hapje eten in ons restaurant of gezellig een glaasje drinken aan de grote open haard.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Voorzieningen


De ligplaatsen hebben stroomvoorziening (6 amp.). Wateraansluitingen zijn op diverse punten rond de haven. Er is een ruim douchegebouw, een afwashoek, wasmachine en -droger en een stortplaats voor chemische toiletten. Op het hele terrein is gratis wifi. En er is een fijne zwemplek!

Op ons gezellige terras kunt u terecht voor koffie, lunch of een borrel met een portie bitterballen. Bij de receptie zijn boeken en spelletjes te leen, en is toeristische informatie verkrijgbaar.

Tarieven passantenhaven


Overnachting (16.00 tot uiterlijk 12.00 uur) 1.60 per meter
Dagtarief (12.00 uur - 16.00 uur) 0,70 per meter
Etmaal (hoogseizoen) 2.30 per meter
Stroom 3,00
Hond 2,00
Toeristenbelasting (vanaf 13 jaar) 1,20 p.p.

 

Tarieven seizoensplaats jachthaven


Heeft u interesse in een vaste ligplaats in onze jachthaven? De tarieven staan in het document hieronder.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie