Koevoet 410.jpg

Appartementen


Vakantie-appartementen met uitzicht op het water


De Koevoet beschikt over 10 compacte appartementen, geschikt voor 2 tot 6 personen, in de voormalige stal van de originele, sfeervolle Friese koprompboerderij

Er zijn studio's, tweekamerappartementen en driekamerappartementen, elk met een unieke indeling en uitzicht.

Elk appartement heeft een zit- en keukenhoek, eethoek, badkamer met douche en toilet en één of twee aparte slaapkamertjes. Er is centrale verwarming en dekbedden behoren tot de standaarduitrusting. Linnengoed kunt u zelf meenemen, maar is ook te huur. En er is gratis wifi.

Bij elk appartement hoort een buitenzitje met tafels en stoelen. De keuken is ingericht met alle basisvoorzieningen zodat u zelf kunt koken: servies, bestek, pannen etc. 4-pits gasfornuis. Maar u kunt natuurlijk ook gezellig in ons restaurant komen eten!

Bekijk hier de tarieven.

Nu reserveren

Extra slaapplaatsen


Toen de boerderij eind jaren 60 werd verbouwd tot recreatiebedrijf, is in alle appartementen een dinette ingebouwd, die kan worden omgebouwd tot een tweepersoons bed. Deze authentieke eethoek is er nog steeds! Dit betekent dat in alle appartementen de mogelijkheid is om nog twee personen extra te laten slapen. Wilt u hiervan gebruik maken dan kunt u hierover contact met ons opnemen.

Groepen


De Koevoet is bijzonder geschikt als groepsaccommodatie voor bijvoorbeeld familiereünies, sportverenigingen en personeelsuitjes. In totaal hebben we in de appartementen maar liefst 68 slaapplaatsen beschikbaar.
Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden; wij denken graag met u mee over de indeling.