Verhuur zeilboten in Friesland

Botenverhuur


Bootverhuur voor zeilers


Volop mogelijkheden voor watersportliefhebbers!

Voor de watersportliefhebber is De Koevoet een uitstekende uitvalsbasis, met zijn ligging aan het Koevordermeer. We verhuren zeilboten van het type Polyvalk (gaffeltuig). U kunt gerust ook uw eigen boot of surfplank meenemen. Hiervoor is altijd wel een plek te vinden in onze jachthaven.
 

Reserveer een polyvalk

Polyvalken


De Koevoet verhuurt eenvoudig te bedienen zeilboten van het type Polyvalk (gaffeltuig), geschikt voor 2-5 personen.
Een buitenboordmotor hoort bij de standaarduitrusting. Als u een meerdaagse trektocht wil maken over de Friese Meren kunt u een kuiptent huren, zodat u op de boot kunt overnachten.

 

Bekijk hier de tarieven

Zeilles


De kinderen naar zeilschool, of zelf een opfriscursus zeilen?

Ook daarvoor is De Koevoet een prima uitvalsbasis. Letterlijk 'om de hoek', in het buurdorp Idskenhuizen, zit Zeilschool Neptunus. Kinderen kunnen hier een onvergetelijke zeil- en surfweek meemaken. En wat leuk is: veel lessen worden gegeven op de Koevorde, tegenover De Koevoet. Leuk om van een afstand de verrichtingen gade te slaan!
Wilt u zelf ook wel een korte (opfris)cursus hebben? Speciaal voor onze gasten heeft Neptunus een leuke aanbieding. In de week dat uw kind zeilles heeft, krijgt u 10 procent korting op een privéles. Ook zónder kinderen op de zeilschool bent u uiteraard welkom voor een privéles!
Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met zeilschool Neptunus.