Familiebedrijf: Agnes, Niels en Nelly

Over onsDe Koevoet is vanaf de oprichting in 1969 in handen van Agnes Galama. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een karaktervolle pleisterplaats tussen de Friese Meren. In 2014 droeg Agnes het stokje aan ons over - haar zoon en dochter. Wij, Niels en Nelly, zetten het familiebedrijf nu voort en maken uw verblijf zo aangenaam mogelijk.


Inmiddels is De Koevoet alweer50 jaar in onze familie! Het was een bijzonder jaar voor een jubileum, maar we hebben het niet ongemerkt voorbij laten gaan!

 

Lees hier meer over ons jubileum.

Anderen over ons


In diverse media hebben gasten van De Koevoet hun ervaringen met ons bedrijf en Friesland gedeeld.

Met trots laten wij u meelezen!


Blog Elske Leenstra

Elske en haar gezin bezoeken onze haven jaarlijks. In september 2016 schreef ze een leuk blog, met prachtige foto's.

Lees blog


De Koevoet op tv

Het programma "Mein Nachmittag" van de Duitse televisiezender NDR had een item over Friesland. Tot onze verrassing kreeg De Koevoet hier speciale aandacht!

Bekijk hier de korte versie.

 


De Koevoet van boven

Prachtige opnamen met een drone.


Blog Mamaliefde

Linda schrijft op haar website Mamaliefde persoonlijke en inspirerende verhalen ove rmoederschap. In het voorjaar van 2016 was ze met haar gezin onze gast. En ze maakten onze "kraandag" mee (de dag dat de boten weer tewater gaan).

Lees blog


Blog Idskenhuizen

Ons buurdorp Idskenhuizen heeft een website voor het lokale nieuws. Hierop is verslag gedaan van onze kraandag, die het begin van het seizoen inluidt.

Lees blog