IMG-20200322-WA0000 website.jpg

Corona virus


De Koevoet en de corona crisis


Het is nog steeds mogelijk om op De Koevoet in een appartement te verblijven, naar uw boot of caravan te gaan en/of te zeilen.

In verband met het coronavirus geldt op dit moment een speciaal protocol op ons bedrijf. Ons bedrijf volgt de richtlijnen zoals bepaald door het RIVM en de Rijksoverheid. Daarbij treffen wij een aantal extra maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Voor alle gasten geldt: als u koorts hebt of verkouden bent komt u niet naar ons bedrijf. Blijf dan thuis. Dit geldt ook voor uw gezinsleden.

Het restaurant en terras zijn niet open.

Heeft u een seizoensplaats op de camping of in de jachthaven, dan kunt u gewoon komen.
Toilet- en douchevoorzieningen zijn gesloten (waarschijnlijk tot 1 juli).

Verblijf in onze appartementen is ook nog steeds mogelijk, uiteraard met inachtneming van het samenscholingsverbod, en alleen voor mensen uit een gezamenlijk huishouden.
De appartementen en de zogenoemde “handcontactpunten” zoals lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen worden extra gereinigd met professionele middelen. Het linnengoed wordt met een temperatuur van boven de 60 graden wordt gewassen zodat virussen niet overleven.

Het huren van een polyvalk is ook mogelijk: er mogen maximaal 2 personen op één boot (gezinnen uitgezonderd).

Wat blijft: de ruimte en frisse lucht! Voor iedereen is er genoeg plek om even op adem te komen en te genieten van het Friese landschap.

Annuleren


Wij begrijpen dat u vragen heeft over uw boeking bij ons: niemand weet hoelang de maatregelen m.b.t. het coronavirus gaan duren. Wij hopen bovenal dat we er met zijn allen gezond doorheen komen en dat we u in goede gezondheid weer mogen verwelkomen op De Koevoet!

Voor de gasten die al hebben geboekt, gelden, hoe lastig soms ook, de annuleringsvoorwaarden. Hoe dit er precies uitziet gaan we per boeking bekijken. Wij volgen hierbij  de adviezen en voorwaarden zoals aangegeven door de HISWA-RECRON

Lees hier de huurvoorwaarden