IMG-20200322-WA0000 website.jpg

Corona virus


De Koevoet en de corona crisis


Het is nog steeds mogelijk om op De Koevoet in een appartement te verblijven.

In verband met het coronavirus geldt op dit moment een speciaal protocol op ons bedrijf. Ons bedrijf volgt de richtlijnen zoals bepaald door het RIVM en de Rijksoverheid. Daarbij treffen wij een aantal extra maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Voor alle gasten geldt: als u koorts hebt of verkouden bent komt u niet naar ons bedrijf. Blijf dan thuis. Dit geldt ook voor uw gezinsleden.

Heeft u een seizoensplaats op de camping of in de jachthaven, dan kunt u gewoon komen.
Toilet- en douchevoorzieningen zijn tot 1 november geopend. Door de 1,5 meter maatregelen is de capaciteit lager, daarvoor rekenen we op ieders begrip en medewerking.

Verblijf in onze appartementen is ook mogelijk.

Het is mogelijk om met het eigen gezin (of een groep mensen die op hetzelfde adres woont) een appartement te huren. Hier gelden ook de RIVM richtlijnen. Dit laatste betekent dat de huurders van het appartement niet meer dan 2 personen (kinderen tot en met 12 jaar tellen niet mee) mogen ontvangen bovenop hun eigen gezin (of die groep mensen als hiervoor bedoeld).

De studio's zijn alleen geschikt voor mensen uit één gezamenlijk huishouden.

Wilt u een boeking doen voor een "samengestelde groep" (uit meerdere huishoudens) dan adviseren we u om even contact met ons op te nemen, zodat we met u kunnen meedenken welk(e) appartement(en) geschikt zijn.
De appartementen en de zogenoemde “handcontactpunten” zoals lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen worden extra gereinigd met professionele middelen. Het linnengoed wordt met een temperatuur van boven de 60 graden wordt gewassen zodat virussen niet overleven.

Gezinnen en personen uit één huishouden kunnen een polyvalk huren. Personen uit meerdere huishoudens kunnen een boot huren als zij aan boord 1,5 meter afstand houden. Die 1,5 meter afstand is níet nodig bij kinderen of jeugd tot 18 jaar. Dit betekent dat er 2-4 personen op een valk kunnen, afhankelijk van de leeftijd.

Wat blijft: de ruimte en frisse lucht! Voor iedereen is er genoeg plek om even op adem te komen en te genieten van het Friese landschap.

Annuleren


Wij begrijpen dat u vragen heeft over uw boeking bij ons: niemand weet hoelang de maatregelen m.b.t. het coronavirus gaan duren. Wij hopen bovenal dat we er met zijn allen gezond doorheen komen en dat we u in goede gezondheid weer mogen verwelkomen op De Koevoet!

Voor de gasten die al hebben geboekt, gelden, hoe lastig soms ook, de annuleringsvoorwaarden. Hoe dit er precies uitziet gaan we per boeking bekijken. Wij volgen hierbij  de adviezen en voorwaarden zoals aangegeven door de HISWA-RECRON

Lees hier de huurvoorwaarden