IMG-20200322-WA0000 website.jpg

Corona virus


De Koevoet en de coronacrisis


In verband met het coronavirus geldt op dit moment een speciaal protocol op ons bedrijf. Ons bedrijf volgt de richtlijnen zoals bepaald door het RIVM en de Rijksoverheid. Daarbij treffen wij een aantal extra maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Voor alle gasten geldt: als u koorts hebt of verkouden bent komt u niet naar ons bedrijf. Blijf dan thuis. Dit geldt ook voor uw gezinsleden.

Verblijf op de camping en in de jachthaven is mogelijk.

Toilet- en douchevoorzieningen zijn geopend. Door de 1,5 meter maatregelen is de capaciteit lager, daarvoor rekenen we op ieders begrip en medewerking.
 

Verblijf in onze appartementen is ook mogelijk.

Het is mogelijk om met het eigen gezin (of een groep mensen die op hetzelfde adres woont) een appartement te huren. Hier gelden ook de RIVM richtlijnen. Dit laatste betekent dat de huurders van het appartement niet meer dan 2 personen (kinderen tot en met 12 jaar tellen niet mee) mogen ontvangen bovenop hun eigen gezin (of die groep mensen als hiervoor bedoeld).

De studio's zijn alleen geschikt voor mensen uit één gezamenlijk huishouden.

Wilt u een boeking doen voor een "samengestelde groep" (uit meerdere huishoudens) dan adviseren we u om even contact met ons op te nemen, zodat we met u kunnen meedenken welk(e) appartement(en) geschikt zijn.
De appartementen en de zogenoemde “handcontactpunten” zoals lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen worden extra gereinigd met professionele middelen. Het linnengoed wordt met een temperatuur van boven de 60 graden wordt gewassen zodat virussen niet overleven.

Gezinnen en personen uit één huishouden kunnen een polyvalk huren. Personen uit meerdere huishoudens kunnen een boot huren als zij aan boord 1,5 meter afstand houden.

Wat blijft: de ruimte en frisse lucht! Voor iedereen is er genoeg plek om even op adem te komen en te genieten van het Friese landschap.

Annuleren


Niemand weet hoelang de maatregelen m.b.t. het coronavirus gaan duren. Wij hopen bovenal dat we er met zijn allen gezond doorheen komen en dat we u in goede gezondheid weer mogen verwelkomen op De Koevoet!

Inmiddels is iedereen bekend met de grilligheid van het coronavirus, en de daarbij behorende maatregelen.
Zolang het voor ons is toegestaan om gasten te ontvangen, hanteren wij de normale annuleringsvoorwaarden.

Indien het door coronamaatregelen níet is toegestaan bij ons in een appartement of op de camping te verblijven, zullen we met de gasten die bij ons geboekt hebben zoeken naar een passende oplossing. Bijvoorbeeld het doorschuiven van de boeking, of het verstrekken van een voucher.

Wij volgen hierbij de adviezen van onze branchevereniging HISWA-RECRON.

 

Lees hier de huurvoorwaarden