IMG-20200322-WA0000 website.jpg

Corona virus


De Koevoet en de corona crisis


Het is nog steeds mogelijk om op De Koevoet in een appartement te verblijven, te kamperen of op uw boot te verblijven.

In verband met het coronavirus geldt op dit moment een speciaal protocol op ons bedrijf. Ons bedrijf volgt de richtlijnen zoals bepaald door het RIVM en de Rijksoverheid. Daarbij treffen wij een aantal extra maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Voor alle gasten geldt: als u koorts hebt of verkouden bent komt u niet naar ons bedrijf. Blijf dan thuis. Dit geldt ook voor uw gezinsleden.

Regels tot (in ieder geval) 13 augustus 2021:

U mag op 1 vakantieadres zijn:

    - met de mensen waarmee u op 1 adres woont;
    - of in een groep van 4 personen die niet samen op hetzelfde adres wonen. Kinderen tot en met 12 jaar tellen niet mee. U mag bijvoorbeeld met 4 volwassenen die op een ander adres wonen en 2 kinderen van 8 jaar op een vakantieadres zijn.

Wilt u een boeking doen voor een "samengestelde groep" (uit meerdere huishoudens) dan adviseren we u om even contact met ons op te nemen, zodat we met u kunnen meedenken welk(e) appartement(en) geschikt zijn.
De appartementen en de zogenoemde “handcontactpunten” zoals lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen worden extra gereinigd met professionele middelen. Het linnengoed wordt met een temperatuur van boven de 60 graden wordt gewassen zodat virussen niet overleven.

Annuleren


Niemand weet hoelang de maatregelen m.b.t. het coronavirus gaan duren. Wij hopen bovenal dat we er met zijn allen gezond doorheen komen en dat we u in goede gezondheid weer mogen verwelkomen op De Koevoet!

Inmiddels is iedereen bekend met de grilligheid van het coronavirus, en de daarbij behorende maatregelen.
Zolang het voor ons is toegestaan om gasten te ontvangen, hanteren wij de normale annuleringsvoorwaarden.

Indien het door coronamaatregelen níet is toegestaan bij ons in een appartement of op de camping te verblijven, zullen we met de gasten die bij ons geboekt hebben zoeken naar een passende oplossing. Bijvoorbeeld het doorschuiven van de boeking, of het verstrekken van een voucher.

Wij volgen hierbij de adviezen van onze branchevereniging HISWA-RECRON.

 

Lees hier de huurvoorwaarden